Reseguider


Uncover IT har gjort ett antal reseguider till resmål runt om i Europa.

Reseguiden till Azorerna beskriver den portugiska ögruppen ute i Atlanten, tillika Europas västligaste punkt.

På siten beskrivs sevärdheter, aktiviteter, vandringar, flyg och hotell.

Besök siten: Reseguide Azorerna ->

Barcelona är en stad som är full av sevärdheter och aktiviteter.

Gör som miljoner andra turister gör årligen och besök Barcelona som blivit ett av de absolut största resmålen för svenskar.

Vår reseguide beskriver alla de kända sevärdheterna och de roligaste aktiviteterna. Vidare ger vi tips på hur man hittar billigt flyg till Barcelona samt vilka hotell som rekomenderas.

Besök siten: Reseguide Barcelona ->Budapest har blivit ett riktigt populärt turistmål de senaste åren och är ett av favoritresmålen för svenska storstadsturister.

För resenären som vill uppleva storslagna byggnadsverk, koppla av med spa, smaka det ungerska köket eller shoppa loss i en storstad är Budapest ett perfekt resmål.

Eftersom det finns välidgt mycket att göra och se i Budapest vill vi försöka hjälpa dig att få ut det mesta av din resa. Vi har därför samlat ihop fakta om hotell, flyg, shopping, sevärdheter och mycket mer.

Besök siten: Reseguide Budapest ->

En av världens mest kända och välbesökta städer är den engelska huvudstaden London.

Flera tusentals med svenskar åker varje år till London för ett besök och många av dem gör återupprepade besök i denna storstad.

Vår reseguide har samlat ihop en massa fakta om Londons sevärdheter och aktiviteter. Vidare tipsar vi om hur du hittar flyg och hotell i London.

Besök siten: Reseguide London ->

Prag är en av Europas absolut populäraste turistorter som charmar sina turister med sin vackra arkitektur och storslagna historia.

Den som vill uppleva en av Europas mest klassiska platser och vandra från attraktion till attraktion är Prag det perfekta resmålet då det anses vara en liten storstad.

Då det finns en hel del klassiska monument att skåda i Prag har vi i vår reseguide försökt sammanställa de mest intressanta sevärdheterna och vi tipsar om du hittar billigt flyg och hotell i Prag.

Besök siten: Reseguide Prag ->

Letar du efter en billig sista minuten resa? Kolla in vår sajt som listar alla sista minuten och restresor från de stora researrangörerna.

Här kan du hitta billiga resor till tex: Kreta, Mallorca, Phuket eller Antalya.

Besök siten: Charter sista minuten ->

Kusten längs Antalya, Antalyakusten, är Turkiets främsta solkust med massor av stränder och kuststräckan kallas därför för "turkiets riviera".

Turismen till Antalyakusten är väldigt stor, vilket har lett till att Antalya har blivit världens tredje mest besökta stad av internationella turister och 2011 var tredje året i rad som Antalyakusten var det populäraste resmålet bland svenska turister.

I denna reseguide till Antalyakusten berättar vi om de olika resmålen som finns längs kuststräckan och vi tipsar om hur du hittar charter till dessa olika resmål.

Besök siten: Reseguide Antalyakusten ->
En av världens mest kända och besökta metropoler är den tyska huvudstaden Berlin, detta på grund av stadens kulturella och historiska status.

Berlin är en populär turistort för svenskar då det finns mycket att uppleva och göra i staden.

Vår reseguide har samlat ihop en massa information om Berlins sevärdheter och aktiviteter. Vidare tipsar vi om hur du hittar flyg och hotell i Berlin.

Besök siten: Reseguide Berlin ->Den franska huvudstaden Paris är en av världens mest besökta städer samt bland de viktigaste kultur- och affärscentrum.

Paris är väldigt populärt bland svenska resenärer bland annat på grund av sina kända monument såsom Eiffeltornet, Notre Dam med flera.

I denna cityguide över Paris finns en hel del information om sevärdheter och aktiviteter för stadens besökare. Vidare berättar vi om olika turer och utflykter som kan vara intressanta för turister. Siten innehåller även tips om flyg och hotell till Paris.

Besök siten: Cityguide Paris ->


City-guider.se är en sajt där vi har samlat intressant information för de som tänker turista i några av Europas storstäder.

Informationen täcker områden såsom sevärdheter, aktiviteter, turer, flyg och hotell över städer som till exempel Barcelona, Rom, Paris, Prag och London med flera. Vidare ger vi tips om saker som är bra att tänka på inför sin resa till dessa städer.

Besök siten: City guider.se ->
Turister som åker till storstäder kan behöva läsa på lite om vilka aktiviteter som finns att ägna sig åt resmålet.

På www.city-guidning.se ger vi förslag på olika typer av aktiviteter, såsom guidade turer bland sevärdheter, utflykter och andra roliga nöjen.

Vi berättar här om nöjen i ett flertal storstäder i Europa och länkar till vidare information för den som blir intresserad av att läsa mer om aktiviteten.

Besök siten: Cityguidning.se ->
Uncover IT   Mail: info@uncoverit.se Tel: 0733 - 22 43 43