Sökmotoroptimerat


Sökmotoroptimering har idag blivit en stor, het branch eftersom utbudet på Internet ökat kraftigt och det blivit svårare för webbplatser att synas och föra fram sina budskap i det ständigt ökande utbudet på nätet.

Det finns olika sätt för att försöka lura sökmotorerna för att placeringen av en webbplats ska bli hög i sökresultaten. Detta är dock inte att rekomendera då det i värsta fall kan leda till uteslutning och avstängning från sökmotorn.

Det riktiga sättet att sökmotoroptimera en webbplats är att bygga den optimerad från början, det vill säga, det handlar om att programmera korrekt och strukturera webbplatsen så att sökmotorerna enkelt hittar informationen på webbplatsen. Bra placering vid sökningar kommer sedan av sig själv.

När Uncover IT utvecklar en webbplats görs detta bland annat med sökmotoroptimering i åtanke. Detta är inte en tjänst som Uncover IT tar betalt för utan räknar det som självklart att det ingår vid utveckling av webbplatser idag.

Om Ni redan har en befintlig webbplats som ni vill förbättra sökresultaten för kan Uncover IT däremot se över webbplatsen och se om det finns några punkter att förbättra.
Detta sker mot gällande timtaxa.

Någon garanti för hur högt upp i sökresultaten er hemsida hamnar kan vi inte lämna eftersom detta beror på ett antal olika faktorer samt konkurrensen om sökorden. Men vi kan lova att ni kommer att få en bra placering på de ord som ni vill att vi lyfter fram i sökresultaten.

Uncover IT   Mail: info@uncoverit.se Tel: 0733 - 22 43 43